In de leiding staan van je eigen leven: dat is wat ik wil bereiken in mijn coaching sessies.


Sinds 2018 maakte ik een carrièreswitch. Na 20 jaar ervaring in commericële, leidinggevende functies in wholesale en retail. In de laatste jaren kreeg ik vaker complimenten over mijn coachende leiderschapsstijl. Daar kreeg ik ook het meeste energie van: mijn teamleaden coachen op een hoger niveau. Zonder te betuttelen, zonder hun zin voor initiatief weg te nemen. Telkens met een luisterend oor, open vragen, soms lichtjes uitdagend om ze te prikkelen.   

Ik volgde een intensieve cursus voor professioneel coach bij het vermaarde Training & Coaching Square en ben lid van het ICF: International Coach Federation. Verder volg ik regelmatige bijscholing. Ik wil namelijk kwaliteit leveren in de job die ik uitoefen en wil mijn klanten de garantie bieden dat ze professioneel begeleid worden. 

Bij The Job Coach volgde ik een aantal specialisatie-opleidingen: Job Coachings, Advanced Coaching Techniques en Enneagram training.

Naast de kwaliteit is er ook een bewezen track record van praktijk-ervaring. Ik werk ondertussen full time als coach, facilitator en trainer. Ik realiseer gemiddeld 650 coaching-uren per jaar. Hiermee help ik meer dan 100 klanten op jaarbasis. De rest van mijn tijd doe ik opdrachten als trainer - facilitator. 

Wat typeert mijn aanpak? Mijn klanten kunnen dit het beste verwoorden!